Succesvol afvallen, handige tip

Ken je dat, je start vol goede moed met een dieet, je houdt het een tijdje vol maar dan opeens vindt er iets plaats in je leven, waardoor jouw poging stagneert. Een etentje. Onbedwingbare trek. Een emotionele gebeurtenis, waardoor je van slag bent. Een vakantie. Er zijn heel veel redenen te bedenken waarom het afvallen niet vol te houden is. Het effect is vaak dat mensen gefrustreerd raken en hun afslankpoging stoppen. Want waarom zou je moeite doen als je het lijnen toch niet vol kan houden. Maar waarom? Waarom zou je niet gewoon de volgende dag vol goede moed verder gaan?

Herbalife

Een oplossing zou kunnen zijn om te starten met Herbalife. Herbalife is namelijk geen afslankdieet. Als je één of twee maaltijden vervangt door een maaltijdshake, krijg je elke dag alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen die het lichaam nodig heeft. Maar veel minder calorieën (500 – 1.000 kcal. minder dan met normaal gezond eten). Je slaat dus twee vliegen in één klap: Je valt af én je bent verzekerd dat je dagelijks jouw lichaam uitgebalanceerd voedt.

Een stagnatie in jouw afslankpoging hoeft geen drama te zijn. Je hebt jouw lichaam al een tijdje optimaal gevoed en jouw vetgehalte zal met een bepaalde hoeveelheid zijn gedaald. Dan is het belangrijk om de knop weer om te zetten en snel weer door te gaan. Hoe vaker je dit doet, hoe makkelijker het wordt om een volgende keer wel door te zetten. Elke poging brengt jouw lichaam verder in balans. Totdat je in een flow terechtkomt en het opeens heel makkelijk wordt om het lijnen wel vol te houden. Opeens heb je geen onbedwingbare trek meer in zoetigheid. Of kan je zoetigheid makkelijker laten staan op verjaardagen en feestjes. En ben je ook niet meer beïnvloedbaar voor de reclames op tv.

Wil je hier meer informatie over ontvangen? Of meer tips? Neem dan eens een kijkje op de website www.topdieet.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *